Ilona

29.12.2016

Kaavilaisia nykyäänSub? Onko täällä enää ketään? Meinasin lopettaa kirjoittelun kokonaan, enkä kyllä konettakaan omistanut about puoleen vuoteen, mikä teki tästä tyystin mahdotonta. Nyt on tietokone jälleen, mikä mahdollistaa valokuvaamisenkin. Ainakin tällä hetkellä on tosi hyvä fiilis kirjoitella bloggendaaria taasen, katsotaan miten aktiivisena tämä tällä kertaa pysyy, tsih. 

Onhan tässä paljon ehtinyt kaikenlaista tapahtuakkin. Ei nyt koirien elämässä sinänsä, mutta allekirjoittajan sitäkin enemmän. Muutin miesystäväni luokse tänne Savon mualle, tarkemmin Kaaville tuossa alkukesästä ja muutama kuukausi takaperin siirryimme Kaavin sisällä rivitalo kaksioon. Täällä on kesä mennyt Kaavilaisena ja syksyllä aloitin Kuopiossa opiskelemaan liiketaloutta. Alkuhan se oli aika hankalaa, kun tuppasi kaikki mahdolliset ongelman poikaset päälle kerralla, mutta nyt menee todella kivasti ja oman kodin pyörittäminen on lähtenyt hyvin rullaamaan. Mikä parasta on rakas mies koko ajan siinä vierellä.

Koko muuttaminen Kaaville kävi todella extemporena, joten koirat jäivät Jyväskylään. Myöhemmin kesällä iskä toi Mollyn tänne meille ja tarkoitus on jossakin vaiheessa muuttaa Ceppe tänne meidän luokse myös. Jouluna käytiin Jyväskylässä ja voin sanoa, että Cepen näkeminen pitkästä aikaa oli sanoinkuvailemattoman täydellistä. Ceppe ja Veikkokin tulivat heti hyvin juttuun ja onhan tuosta Cepestä tullut todella itsevarma paimen. Kuten arvata saattaa, teki Ceppe Veikkoonkin lähtemättömän vaikutuksen mahtavalla persoonallaan ja kaikki kolme koiraakin muistivat toisensa paremmin kuin hyvin.Kesällä, miltei heti Mollyn tänne muutettua käytin sen sterkattavana Päivärännassa Paavo Miettisellä, jossa aikoinaan Kamunkin ensimmäiset rokotukset asioimme. Leikkaus sujui moitteettomasti ja Molly antoi avaruuslieriönkin heilua mukana sen kolmisen viikkoa ennen tikkien poistoa. Ennen tikkien poistoa haava pääsi hieman ärtymään, mutta sekin parani bacibactilla aika alta yksikön. Näin jälkeenpäin leikkauksen johdosta Mollyllä on ollut virtsankarkailua, mutta nyttemmin sekin on miltei kokonaan poissa. Kyllähän meinasin antaa Mollyn astutettavaksi Riitalle, mutta lopulta päädyin kieltävään päätökseen. Ei siihen sen kummempaa syytä sinänsä ollut, päätökseni vain oli tämä ja olen siihen erittäin tyytyväinen. 


Mollyn leikkauspäivä ja haava heti kotona leikkauksesta tultua. Todella siistiä jälkeä, tuo veri valui haavasta matkan aikana, mutta loppui heti kotona.
Harrasteltu ei olla nyt yhtään mitään koko kesänä tai ylipäätään Kaavilla olomme aikana. Ehkä jossakin vaiheessa Kuopiosta lähden katselemaan reeniseuraa, mutta toistaiseksi ollaan vaan. Temppuja ja jotain pientä aivotyötä kyllä ollaan duunailtu, mutta siihen se onkin jäänyt. Öllillä on henkilökohtainen kodin turvapaimenen virka omasta mielestään velvollisuutenaan, jonka se kyllä hoitaa äärimmäisen moitteettomasti. Mollyllä on myös käytöstavat hioutuneet parempaan suuntaan ihan tolkuttomasti Jyväskylän ajoista. Sillä tuppasi yksinollessaan kaikenlaisia askarteluhetkiä pongahtelevan mieleensä, mutta täällä ollessaan tasan kolme kertaa se on vessan roskiksen levitellyt. Ruoan varastelu on myös loppunut kokonaan, mikä osittain varmaan johtuu ihan siitä, ettei ole kilpatovereita tienoilla. Ihmisiä kohtaan Mollystä on tullut myös paljon sosisalisempi, kun kavereita käy paljon kylässä. Kuvitan tämän postauksen pääasiassa Mollyn syksyisillä poseerauksilla. Ihanaa päästä nyt koluamaan Kaaviltakin uusia inspiroivia kuvauspaikkoja. Olipa mukava kirjoitella pitkästä aikaa. :)

Mikä on sinun lempikuvasi?

15 kommenttia

 1. Voi jukra, justiin eilen etin tätä blogia ja tämä oli piiloitettuna! Olin aivan että "eheiii!". Matavaa että palasit! Kuvat ovat edelleen upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tosi jees oli kyllä kirjotella pitkästä aikaa! ^^ Kiitän :)

   Poista
 2. Jes! Ihanaa, että tulit taas kirjottelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä jo luulin, että lopetit bloggaamisen, mutta kiva tietää, että olet elossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuota meinasin lopettaa, mutta onneks en. :)

   Poista
  2. Munkin pitäis omaa blogiani myös herätellä, kun on niin paljo jo vanhaa kerrottavaa, mutta koulu kuitenkin vie paljon aikaa :/

   Poista
  3. Se on harmi kyllä kun kaikelle ei vaan riitä aika :/

   Poista
 4. Oho sie oot palannu :D Mie facesta huomasin että oot taas julkassu kuvia nii piti tulla kattoo et onko tääki elossa ja on se!

  VastaaPoista
 5. Jee! Ihan sattumalta bongasin, että tänne on postaustakin tullut! Mielenkiinnolla jään odottelemaan uusia. :)

  VastaaPoista
 6. No päivitä tätä nyt sitte kun kerran avasitkin.

  VastaaPoista

♥ InFo PaKeTtI ♥

♥ Kuvauskalustoni: Canon EOS 6D + Canon EF 85mm f/1.8 USM + Canon EF 70-200mm f/2.8L USM + Canon EF 50mm f/1.8
♥ Kuvien jälkikäsittelyssä toimii Lightroom + Photoshop CC
♥ Videot editoin Power Director 12
♥ Grafiikka luonnistuu Gimp 2.8
♥ Tsekkaa myös kotisivuni: http://ilonamikkonen.net/

Kiitän kommentistasi, tarkistan sen ensin itse.